HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21175
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 13972 užívateľov

Užívateľ > nokik > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

100%Blur
Úžasná hra, perfektná, dokonca lepšia než NFS a to už je čo povedať. Akurát k Mulťáku treba license key ale to je len drobnosť.
Neviem preco ma tato hra take nizke hodnotenie, ja som si tuto hru naramne uzil. Aj ked musim povedat ze som to hral s bratom ako COOP, mozno to bude dovod. Je tam dost obsahu, je to zabavne riesit puzzle vo dvojici, vela vedlajsich misi a pekne spracovanie.


Hra sa mi veľmi páči, pretože si tu môžem robiť čo chcem. Aj keď je to stará hra, je veľmi dobrá. Keďže sú už iné GTAčka ( lepšie, prepracovanejšie ) nemôžem jej dať plných 100%, no napriek tomu si myslím, že musí mať nad 90%.


Musím povedať že som čakal viac. Je to v podstate to isté čo Carbon a Most Wanted akurát lepšia grafika a nové autá. Poliši sú o dosť slabší, ale tuning je o dosť lepší, priam až fantastický. Velké sklamanie je aj príbeh - spustíte hru a zrazu idete v nejakom hnusnom aute, preteky si ani nemusíte vyberať na mapke (tá je trochu zbytočná) ale jednoducho iba stláčate TAB . Celé to závodenie je akési nezáživné - zapretekáte si, dostanete peniaze a zvýšia sa vám staty (ktoré sú zase zbytočné) , stlačíte TAB a pretekáte zase...a znovu dookola, občas sa vám pustí animácia príbehu ku ktorému nejsú ani titulky. Nie je tu žiadne menu, ked zapnete hru tak sa automaticky zjavíte na ceste. Garáž je obchod, predajna, lakovna, a všetko dokopy v jednom čo je síce praktické ale divné. Každopádne ak si chcete zapretekať v nových vytunených autách tak v pohode, ale treba si dať klapky na oči lebo nedostatkov je tu dosť.
Keď som to hral prvý krát, dal by som tejto hre bez váhania 100%. No keď som si ju zahral druhý krát už ma to veľmi nudilo - vedel som, čo mám čakať, ako mám postupovať a čo mám spraviť. Tiež ma ku koncu nudili tie dve posledné doby - tá vesmírna a tá moderná. Aby som pravdu povedal, najviac ma asi bavilo, keď som bol baktéria. Hra celkovo je v podstate dobrá, aj grafika sa celkom hodí k prostrediu. Podľa mňa je to dobrá hra, ktorá na prvý krát veľmi poteší, no časom omrzí.


+možnosť meniť sa na auto
+dajú sa hádzať veci
+dá sa loziť po budovách
-po čase opakujúce sa veci
-nepriatelia sú pomerne ľahký
-keď zapnete nitro, auto je neovládateľné
-veľmi sa hra nedrží príbehu

celkom dobra hra, možno keby sa viac prepracovala bola by perfektná.





© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |