HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 44397 užívateľov

Užívateľ > Jack266 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Táto hra ma uchvátila hlavne tým skvelým príbehom a štýlom hrania kde je svetlo vaša najlepšia pomôcka dej je pekne stupnovaný aj ked koniec som trochu nepochopil ale inak je táto hra skvelá.
Je to jedna z najlepších hier aké som kedy hral príbeh je úžasný mestá rozľahle množstvo zbraní a vylepšení veľa vedľajších misií je to prosťe pre mňa hra roka 100%.
Táto hra je prosťe skvelá je tam všetko čo sa mi páčilo z minulého dielu a je tu aj spústa vylepšení je tu síce len jedno mesto ale je také obrovské že sa vám zdá akoby to boli aspoň 3 mestá a je tam spústa vecí čo robiť prosťe nuda v tejto hre neni nikdy a príbeh je skvelý pre mňa je to hra roka.
Je to síce to isté po tretí raz ale je to stále skvelé nové mesto množstvo vedľajších úloh a výborný príbeh proste výborná hra.
Príjemné pokračovanie série a dokončenie Americkej ságy a s menšími nedostatkami ako Unity. Odporúčam pokiaľ vás zaujíma AC 3, a Black Flag.
Skvelá hra výborný príbeh a ešte lepší multiplayer prosťe veľmi dobrá hra každému odporúčam čo hral aj nehral iné diely jedno percento strhávam za krátky príbeh a druhe za multiplayer lebo sú tam malé nedostatky ale to je nič.
Táto hra to má dosť ťažké oproti Battlefieldu 3 kde je omnoho viac vylepšeni aj lepšia grafika dúfam že si vývojári dajú aspoň rok pauzu a spravia poriadnu hru lebo ak to pojde takto dalej tak uz nebude o call of duty záujem.
Veľmi dobrá akčná hra so skvelým príbehom zbraňami aj vozidlami odporúčam každému len treba trochu lepší comp.
Táto hra je skvelá síce grafika nieje najnovšia ale stále krásna a hraťeľnosť máte tam toľko rozhodnutí aj to ako hrať či stealth alebo akčne.
Výborná hra skvelý príbeh,zbrane,postavy no proste všetko odporúčam každému kto má rád akčné hry len treba trochu lepší comp.
Podla mňa najlepšia hra všetkých dôb príbeh je skvelý zbraňový arzenál je veľmi pestrý a autá pekne spracovane a mesto tak isto .Pre mňa 100
Skvelá hra hrám ju a neviem sa od nej odpútať príbeh je skvelý,dialógy sú úžasné prostredie mohlo byť trochu rozmanitejšie, ale podľa mňa naozaj hra roku.
Táto hra je skutočne skvelá hral som ju od začiatku do konca skoro bez pauzy príbeh bol taký skvelý že som sa od nej nemohol odpútať ale keď som sa dostal na koniec to bol šok neviem ako iný ale ja ten koniec nechápem ale inak je to hra roka len keby sa autori trochu pohrali viac s tým koncom.
Táto hra je podľa mňa veľmi dobrá má skvelý príbeh,prestrelky a zbrane nedostatok je že by mohla byť dlhšia.
Táto hra ma nesmierne prekvapila. Pôvodné METRO 2033 som hral a bola to skvelá hra ale táto ho predčila skoro vo všetkých oblastiach. Príbeh je skvelo vyprávaný, možnosť úprav zbraní je skvelé vylepšenie len by sa mohli dať kúpiť aj brnenia. Nové miesta a viac pohybu na povrchu je výborné. Takisto sa viac dá dozvedieť o frakciách v metre. Táto hra je proste skvelá pre fanúšika je to povinnosť a pre všetkých ostatných úžasná príležitosť.
Podľa mna je to výborná akčná hra s taktickými prvkami je tam nádherná grafika aj príbeh je v celku pútavý je to dobrá voľba pre hráčo akčných hier s trochou taktiky.
Podla mňa je to veľmi dobra stratégia ktorá zaujme všetkých stratégov na dlhý čas a aj tak si ju radi zahrajú znovu.
Výborná hra veľmi dobrý príbeh skvelé pokračovanie S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl všetkým odporúčam.
Táto hra je super všetko sa zlepšilo z predošlej hry aj príbeh je super a dobre nadväzuje na minulú hru a o veľa hovorí.
Na túto hru som sa veľmi tešil a splnila moje očakávania. Síce sú tam nejaké buggy a umelá inteligencia niekedy nie je v poriadku ale je tam množstvo vylepšení oproti Sniper Elite V2 a navyše množstvo takýchto hier dnes nie je na trhu.
Je to skvelá stealth hra kto má takéto hry rád je to prňho výborná voľba kto nie tak nech hľadá niečo iné.
Super hra výborný príbeh grafika misie a všetko odporúčam každému fanúšikovi ale aj všetkým ostatným.
Výborn hra množstvo možností, úprav, misií a aj príbeh je dosť dobre vyprávaný. Pre mna je to veľký posun oproti Conviction a to k lepšiemu. Rozhodne doporučujem všetkým čo majú radi stealth hry.
Výborná hra ktorá dá pocítiť človeku aká je vojna a čo s nou prichádza. Príbehy rôznych ľudí ešte dotvárajú realistickú podobu.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |