HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 22480 užívateľov

Užívateľ > icetox > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Velmi ma prekvapila najma hra za Altaira, a nove pohyby, bojove triky... pribeh, atmoska sli dole, ale bobmy, regruti... vsetko je bobmbove...




ak mam tuto hru naozaj objektivne a rozumne ohodnotit, musim napisat - tvorcovia sklamali.GRafika na ho., okrem toho cely system a spracovanie hrxy, poskodenia porstredia OK no to nestaci.
novyfar cry je uplna ubohost a trapnost prveho stupna. nerealne su deje, zbrane, zabitia, ostrov... proste vsetko. okrem toho plno rpg kokocin a podobnych hluposti
je to stará hra a tak ju ani nemôžem dnes hodnotiť. Hrával som ju už dávno a neviem či je to tá hra ,ktorú by som chcel hrať ešte raz. Ale odporúčam to tým čo chcú mať všetky časti tejto série za sebou.
Ha, tak to je lepšie ako predošlí diel a aj ako diel čo vyšiel potom. Určite by som si to dnes nezahral a keby si chcem zahrať celú sériu tak áno ,určite. Mám túto hru pri ostatných zo série, mám všetky a na túto dobu im to vyšlo. Ale už na trojku to určite nemá.
Tak ja by som to hodnotil veľmi dobre, na tú dobu kedy som to prvý krát hral, čiže 2003 vtedy by som tomu dal tak 85% a bola to v tom roku jedna z najlepších hier. Mnoho ľudí si myslelo ,že to je hra ktorá vyšla hneď po dvojke,ale pred tým bola ešte nejaká hlúposť s Číňanmi. A túto hru odporúčam aj na tento rok, tomu kto je nehral.
Je to podobné ako predošlí diel,akurát sa mi vidí lepšia grafika a fyzika. Tie tam síce veľmi nevidno, ale táto hra nepatrí medzi najlepšie v tomto roku a určite ani by som ju neodporúčal. Jedine tým čo chcú hrať celú sériu.
Na tej hre je môj život, neviem aká hra sa v rokoch 2005-2007 mohla tomu to úžasu vyrovnať. Ale jedno je jasné odporúčam každému, aj nevidiacim, hluchým a retardovaným tiež. Veď len nech na to kukajú a táto hra sa dá ľahko porovnávať so štvorkou. Veď sú si veľmi podobné ,ale vek robí svoje. A keby bude takáto hra o niečo neskôr tak ju budem mať, počul som o päťke tak sa teším a kto bude hrať päťku tak musí aj toto.
Klobúk dole kamaráti.Táto firma si sama urobila skvelú hru, aj ju predala a to v roku 2003. je to možné, veď vtedy nemali takú grafiku len bežné hry. Mala väčšiu slávu ako nasledujúci diel a aj vecí na stiahnutie nie je málo. Len táto hra je už dosť stará a tomu kto ju nehral a ani nebude, nech mu oči vypichnú. To je hriech ! A tak to zapadá do tej úžasnej série ,že si to zahrám vždy veľmi rád.
Hr je strašne zle spracovaná, dvere sa sami zatvárajú, náboje idú iným smerom než mierim a ako keby plachtia, nepriatelia majú životy dlhšie ako...proste nekonečne veľa blbostí.
Neviem čo na tej hra všetci vidia :
-Grafika ako z nepodareného Flash videa.
-Fyzika ,že normálne lietam...
-Možnosti na úrovni detských hier od City Interactive.
-Žiadna voľnosť ,len jazdi a jazdi.
-Zbrane a všetky objekty v hre na hovno...
-Keď už chcú mafiu ,tak nech dajú dabing normálny, tiež postavy mínus.
-Všetko ostatné : mesto, budovy, dej...






Je to dobré až na realistické správanie aut a trocha je to až ťažké, adrenalín sa to nedá nazvať lebo za obrazovkou je stena, ktorá dáva pocit bezpečia a preto by hra musela byť rovno v nejakej kabíne a v 3D. Odporúčam kúpiť...




Je to samotný štýl hry. Ktorá ma veľmi nebavila, zo začiatku to nebolo ono a neskôr sa to už rozbehlo. No celkovo zlé. Môj názor. Hral som už vyše 800 hier tak viem čo píšem. A myslím ,že je to hra ,pre ktorú sa oplatilo zapínať môj perfektný počítač.
Je to najlepší manažment v histórii a keď sa zamyslím ,že pribudnú dodatky a kolekcie... vravím ,všetkým nech si to zoženú.
Tooo je bomba, až na málo povolaní a všetko okolo toho...inač podarennnnnnýýýýý dodatttoooookkkk jeseň mi tam chýba...
Pekný "prepadákô a ja si myslím ,že sa z toho nič iné nemohlo stáť. nehral som to ,ale videl som to...to mi stlačilo...=moje 30%
Už nič iné nechýbalo, tento nástroj odporúčam kúpiť, veľmi lacno za 2,99€ aj s návodom a správcom aktualizácii. Ja osobne si myslím ,že to poteší každého hráča, tvorcu a proste každého.
Je pravda ,že to dlho nahráva,málo vecí to pridá a aj už to začína byť nuda. Stále to isté, veď aj mne to posralo TS3 CAW a nevie zohnať nový. Tak odporúčam skúsiť ,ale veľa neočakávajte. Najlepšie cez CzTorrent a cez WARmacher
Veľmi dobý začiatok dodatkov a myslím ,že keď príde nejaká kolekcia ,bude to skvelé. podľa môjho náročného gusta na hry, dávam 75%, ale tá veľkosť mi to nedovolí.
Vynikajuca hra, nemam jej co vytknut, aj ked si mohli odpustit tie vysoke naroky na grafiku, ale co uz... Hra roku jednoznacne.









© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |