HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 2651 užívateľov

Užívateľ > JBan > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

hra ma ohormila z kazdej strnay, grafika, zaujimave pohyby, pribehova stranka, tvorba vybustin, velke mesto...


strasne som sa tesil no potom to prislo absolutne sklamanie, nic, hroza, chaos, slaba ai, slaby engine a od grafiky som naozaj ocakaval viac.
Grafika kreslená - to posrali, ovládanie ako v pohode, tiež misie, kopec zbraní a skúsenosť - ešte ma nezabili. Ja všetkých zabíjam, oni ma ani zraniť nevedia. Hra má slabý dej to určite a zlý herný režim, ktorý je zabudovaný mimo engine kreslenej grafike, takže nezodopovedá ovládanie = to aj preto ma nemôžu zabiť, proste zlé vlastnosti na zlých miestach, motor hry, čiže engine nie je úplne povedal by som, že zosúladený so samotnou hrou.
Zas to isté, žiadny pokrok, len novšia grafika - len málo a pár nových vecí. Žiadne konkrétne vylepšenie a len zábava na pár minút, resp. desiatok minút.


Nič pre mňa a nič pre hráčov, len gamblerstvo. Tí čo dali 30 a menej všetko spomenuli, ja len dodám, že bez modifikácii je hra ešte horšia.
Stále zlá grafika, ovládanie, málo zbraní a dej. Táto hra ma strašne sklamala, prsote je to nula pre nadržaných GAMBLEROV.
Grafika, ovládanie, zbrane, žiaden dej, fyzika a málo máp - hrôza, modifikácie hrôza, hra bez modifikácii je ešte horšia. Nič dobré...








Pre mna uplne sklamanie, tahanie od slusnych hracov peniaze a tak dalej, vsetko je len o zisku, hru som hral asi tak 3 hodiny a potom som si povedal ze im nebudem zarabat




Kto nezahrá, ten sa nepogrcá. Prostredie ako z hrozného filmu, grafika rok CCA 1847 a jak pre neplodných debilov z rozprávky Karkuľka. Dej je ako zo Šerezády, riešia a robia somariny. Pohyby ako keby ich znásilňovali.
5% davam len tak tak. Hra je od zaciatku po koniec nudna a ako takym pribehom to nezachranili. Je tam velmi vela nezrovnalosti, logicky nepodlozenich udalosti a hra je nerealnejsia nez Star Wars. Graficky je to celkom dobre, len mi vadilo ze je to az moc svetle, prezivene, jednotka mala realnejsiu grafiku. Dalsia vec je hrozna optimalizacia a aj napirek tomu ze splnam hard HW mi to sekalo a to som to nemal ani na plno a nepomohol ani driver NVIDIA ani update directx. Je to podstate FC2 len na ostrove a trochu nerealnejsie z preefektovanov grafikou.
Oprosti tohtoročnej PESke to je o dosť lepšie, nie len čo sa týka technického spracovania (grafika, zvuky, inteligencia hráčov), ale aj samotný systém, tá hra váš jednoducho vtiahne a už nepustí. Od 12 je tu pár zmien, nie veľkých ale k lepšiemu (na rozdiel od PES13)... no čo meniť, keď je hra dobrá. A strašne sa mi páčilo to nové správanie lopty, je cítiť aj vidieť rozdiel keď ju kopne Messi a keď ju kopne nejaky šupák.




Zlé spracovaná celá hra, takže nemá význam písať o detailoch. Grafika je bežná, útoky a celkové pohyby mohli byť lepšie. Hra ponúka celý zlý engine, takže hru určite nekupujte.




Grafika zlá, ovládanie zlé, fyzika na nereálnu hru v zlá, prostredie úplne bežné a nezmysel, proste slušne povedané chujovina s prepáčením. Hral som to štvrť hodiny a je mi na grc doteraz.




Koho baví zabíjať dokola tých istých zombíkov, nemať ani desať zbraní, žiadne normálne autá a vžívať sa do slabého deju a prostredia so slabou grafikou ? Asi iba gamblerom a na smrť unudeným hráčom.
Hra akú som si určite vždy predstavoval, akurát má malé chyby pri grafike a to hlavne čo sa týka vzdialenosti. Krátky príbeh,no dosť smutný a napínavý. tiež pekné autá,zbrane aj keď troch málo, škoda plávania a skokov. Vie iba lezenie, keď idem k vode tak mi povie ,že nemá plavky a keď skočím tak sa objaví na brehu. Stále lepšie než v Mafii 1. Hra priniesla sklamanie čo sa týka nadávania, počítal som to a pri tisíce som prestal. Výhoda bola v rozmanitom meste, mohli sme sa prezliekať,spať,piť,jesť,kupovať...Krajina aj mesto boli veľmi pekné, tiež sa mi páčilo zimné prostredie a dabing. Najlepšie boli frázy pri strieľaní a ako som vravel, hrešenie trocha prehnali. Tiež erotickú stránku hry, viac otvorili no myslím si ,že je to v pohode a nie je to škodlivé pre deti. Ako tiež tie nadávky a čo ja viem čo ešte. Zabudli na maličkosti a keď som zistil ,že som čakal osem rokov na toto...Troch sklamanie po toľkých rokoch. Inač hra snov...
Dávam sto len preto aby sa trocha opravil priemer pri tejto skvelej hre. Inač budem ako kolega strašiak ! Má to nedostatky ,no i dobré stránky a presne ako bolo spomínané , dej je náročný pre mladých hráčov. Ja mám 21 rokov a tiež som mal menšie nezrovnalosti. Inač dávam tak 61 % možno viac...
Oproti základnej hre dosť veľké sklamanie a myslím si ,že dabing Joea...ha ha. To stojí za to a najlepšie keď do niekoho prijebe. Zas sa mi nepáči ako komentuje keď vystrieľa náboje "Kurva". Tiež ma to celkom dlhú dobu hrania a to začiatku pekná hra, potom to ide do čierneho a až nakoniec sa to opäť vyrovná. Joe sa mi veľmi nepáči ,ale za to tá hra stojí. Podobná základnej len o niečo horšia (niečo znamená dosť). Má to dosť veľa MB a nepridáva to až tak veľa. Som zvedavý ako to dopadne s Joe v trojke, ja chcem aby žil...plačem...Hra nie je až taká ťažká, ale Marty ma pridrbané misie pri ktorých sa mi začína točiť hlava, najlepšie sú asi tie v štýle zabíjania s menšími zbraňami.
Pekný balíček všetkého, ako u strašiak spomenul : "Ťahajú z ľudí peniaze". Najviac sa mi nepáči cena ,ktorá je fatálne prehnaná a tiež veľkosť. Mohli to spraviť lepšie...
Dá sa povedať ,že to nie je žiadny pokrok ,ale hrozný dabing a dej. To už nevedeli vymyslieť niečo lepšie. Grafika taká istá,nič nové... Môj brat mal 14 rokov a tri roky vytváral hru s kamarátom, nedá sa to porovnať (20 % to má za nové kapitoly a 20 = za to ,že to niekto vôbec urobil).
Tiež na tú dobu bola na 85 %, ale ako vidíte život ide ďalej a s ním aj hry. Revolučné boli rôzne veci do tejto hry a malé chybičky už dnes nemôžem vyčítať. V hre je vždy problém zo životom a nábojmi, vlastne je taká ťažká, že dvanásť ročné dieťa ju bez kódov nevládne. kto ju nezahral, tak by sa mal poponáhľať. veľmi pútavý prerozprávaný dej a hra je celkom dlhá. Škoda ,že hlavnú postavu budem musieť v Mafii 2 zabiť. Až mi bolo ľúto...toľko námahy som robil v jednotke a teraz ? Ak sa mám vrátiť ku grafike tak je na tú dobu excelentná, pekné prostredie a vie skákať, škoda že nie do vody. Mesta sa dá nazvať dobré a má zas veľa nedostatkov a to v podobe malých chýb. Dabing pekný aj za iné osoby ako hlavné, hlavne za okoloidúcich. Často sa opakuje a niekedy sa hra zasekne, alebo iné chyby. Jazda autom je trocha prehnaná ,no autá sú pekné a realistické. Tiež zbrane a množstvo budov, zle urobené budovy na okraji mesta ma pohoršili. Normálne cez ne prechádzam a iné nedostatky ako ,že nemôžem preskočiť maličký plot ?!
+Zaujímavé RPG prvky
-Bugy
-Nekvalitné zvuky
-Slabá akčná stránka hry a podobne
-Nech sa rozhodujete ako chcete, vždy všetko skončí tak isto
-Nuda a stereotyp
+Grafika
-Opäť nelogické riešenie všetkých úloh
-Žiadna voľnosť
-Po čas nuda
-Vnucovanie výberu možností
-Slabá kooperatívna akcia
-Slabé ako akčná hra
Všetky hodnotenie hovoria len o tom aká je hra prepracovaná, no nikto sa nepozrie na estetický dojem z hry, nudný priebeh, hŕbu skrytých bugov či otrasnú nelogickosť deja. Je to ako pozerať nekvalitné slovenské seriály, okolo jednej nudnej veci sa točia polku série nekvalitný herci, bieda.
Do tretice vsetko dobre, to tu ale neplati, hra vam na zacitok da na vyber bud akcny styl aelbo rpg styl. Nech zvolite co chcete, vzdy urobite zle. Akcny styl je nuda od zaciatku do konca a nema zmysel. RPG styl je zas stereotypny bez akejkolvek akcie a vzdy to skonci tak isto.


Je to len cisto strielacka s bugmi a mnozstvom nejasnosti, podla mna je to len zarabanie ale toto im vobec nevyslo aj ked som to hreal do konca


Hra prináša oveľa viac zábavy než prvý diel, či je to už čistá grafika alebo nádherné autá a deštrukčný systém aut a okolitých objektov. Ide už na viac volantov a rôznych ovládacích prvkov než Shift 1 ale stále tam chýbajú niektoré veci z minulosti. Musím povedať ,že to presiahlo všetky NFS z týchto rokov : 1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,
2006,2007,2008,2009 a aj Svet "World". Veľmi ma prekvapili autá a nové prezentačné auto, prostredie aj v meste a aj na okruhoch. Má to aj noc a počasie, to je veľké pozitívum ,no ako hlavnú negatívnu stránku hodnotím zle zabalenie súborov, preto má hra tak veľa, EA to proste nevie a tiež náročnosť čo súvisí s prvým mínusom. Určite to má niečo z jednotky a ProSteet ,či už aj prostredie mi je povedomé. Kto má vodičský tak sám uzná ,že je to simulátor ako sa patrí. CZ alebo SK mi chýbajú ,už som si zvykol z bežných hier a pri Mafii aj na dabing. Ale čo už, musím všetko čítať a zbytočne si menej užívam hru.
hra si u mna nic nevysluzila. drahe exoticke vozidla, z debilnim ovladanim, trapnymi zvukmi a uplne dodrabnou fyzikou. fakt pekna praca...
















Neviem ako ste na to vy, ale ja mám dosť veľkú inteligenciu n to, aby som sa nemusel prebíjať cez steny ako nejaký chuj a obzerať si celkom dobrú grafiku. Netuším čo na to všetci vidia.
Hra je lepšia ako dvojka, no je to opäť nudné prechádzanie. To množstvo lokalít majú dobre spracované, celkový a prvý dojem určite sklamal. Nočné mori a všetky záhadné časti príbehu sú fajn, no dej ako taký určite nie. A užívateľ Veterán by si mal zmeniť meno, lebo veteráni nedávajú plus a mínus, ale napíšu riadnu vetu, tiež nedávajú 100%.
Osobne ma hra sklamala. Prvé momenty fajn, ale akonáhle som začal hrať... proste ma to nudilo. Pohyby hráčov nič moc a správanie , by som povedal že horšie ako v 12. Grafika sa nepohla a celkové spracovanie tiež nič. Jediné čo je dobré, je len to že si to udržalo akú takú úroveň, no to nestačí.




Nerád kritizujem hry tohoto typu a z tak dobrej série, no mne sa to nejako... no vôbec nepáčilo, nie žeby hra nebola kvalitná ale nesadla mi.
Bol som na tu hru naviazaný, kedy bude a nevedel som sa dočkať. Teraz už len krútim hlavou nad grafikou, ovládaním, fyzikou a pohybmi. Celý zpackaný engine a totálna nuda. Úlohy na hovno ako aj celá hra.
Je to stereotypné a jednoduché, grafika má čo na rok 2004 ponúknuť aj obsah, no nuda a nuda. Súhlasím so strašiakom vo všetkom, akurát dodám tri slová STEREOTYP NUDA JEDNODUCHOSŤ
Nič nové len celá hra. Je to zmenené od základov a to je +, najlepšie hra ,čo sa týka toho štýlu. Nejde mi dať viac než 0%...škoda...
Veľmi dobrý nástroj a dajú sa tu vytvoriť ľudia, neskôr dať do súboru. Ja som tvorca a tento nástroj je jednoduchý a mám s ním skúsenosti, dajú sa tam vytvárať pekné postavy...kto netvorí grafiku a ten kto iba hrá, nemá na to úžitok ale mne to pomohl
Čo dodať k tomu to zmätku, mne sa tS2 po vydaní TS3 nepáčil ,ale tie nové veci mi trocha osvietili pamäť.
priemer...hahaha, to už nevedia urobiť nič iné ?? joj a ja som sa tak tešil. No nič ,človek a život ide dál...
Moje očakávanie to nesplnilo, celkový systém hry nie je až taký dobrý ako v TS2P, na druhej strane ma prekvapilo množstvo zvierat. Taktiež chcem opraviť pár hodnotiacich, že je tam krátky život psov a mačiek - dá sa to predsa nastaviť, stačí otvoriť oči.
Je to perfektná hra ,no keď som uvidel ,že to nahráva 5min. ,tak to nie. Keby urobili niečo ,že cestujem aj do zimy...
Akože aby som mal Češtinu ,tak musím mať EU verziu,pochopím. Bežne by som dal tejto hre tak 70 %, ale je tam možností menej ako v TS3 a toto nie je stredovek ani náhodou. To je doba impéria zmiešaná z dobou po stredoveku. Študoval som starovek a stredovek tri roky a teraz už pomaly štvrtý, no oni tma mali maximálne jedného historika, tak osemdesiat ročného. Keď som videl tú grafiku, pomyslel som si ,že hrám TS3 na stredných nastaveniach. Málo vecí a málo ,možností ,to je môj názor. Hra ponúka len odľahčenie peňaženky po prípade väčší účet za internet a elektrickú energiu. Tvorcovia sklamali ,ale distribúcia celkom prekvapila.







© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |