HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 40620 užívateľov

Užívateľ > adamn > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |





















































Vymakanejší diel ako ten predchádzajúci. Viacej hrobiek a dlhšia kampaň. Avšak, zlá optimalizácia pre PC. Ak chcete aby vám to bežalo na FullHD na plné detaily a okolo 30 snímkov za sekundu potrebujete aspoň Nvidia GTX970 grafiku a procesor aspoň Intel Core i5. Ale grafika je naozaj nádherná aj na stredných detailoch. Príbeh je béčkový ale mňa zaujíma hrateľnosť a tá je výborná.
Najlepšia RPG hra a dovolím si povedať, že aj hra akú som kedy hral. Každá úloha je niečim rozdielna a výnimočná. Príbeh je zvládnutý na jednotku a taktiež RPG prvky. Svet je obrovský, v inej singleplayerovej hre väčší nenájdete. Navyše má plno možností. Môžete v ňom plniť rôzne úlohy. Herná doba je približne 100 hodín čo je neskutočná dĺžka a hra vás baví po celý čas. Po grafickej stránke je na tom hra tiež veľmi dobre. Ja osobne jej nemám čo vytknúť. Druhí vývojári by si mali brať príklad ako robiť hry. Veľká poklona pre CD Project. Na túto hru sa len tak ľahko nezabudne.
Najlepšia RPG hra a dovolím si povedať, že aj hra akú som kedy hral. Každá úloha je niečim rozdielna a výnimočná. Príbeh je zvládnutý na jednotku a taktiež RPG prvky. Svet je obrovský, v inej singleplayerovej hre väčší nenájdete. Navyše má plno možností. Môžete v ňom plniť rôzne úlohy. Herná doba je približne 150 hodín čo je neskutočná dĺžka a hra vás baví po celý čas. Po grafickej stránke je na tom hra tiež veľmi dobre. Ja osobne jej nemám čo vytknúť. Druhí vývojári by si mali brať príklad ako robiť hry. Veľká poklona pre CD Project. Na túto hru sa len tak ľahko nezabudne.
Výborná hra s krásnou grafikou aj keď málo obtiažna oproti svojim predchodcom. Tomb Raider je jednoducho značka a každý diel má niečo do seba. Nový diel (Rise of the Tomb Raider) je ešte vymakanejší ale horšie zoptimalizovaný.







© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |