HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 26742 užívateľov

Užívateľ > deapa > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Bola to výborná hra. Hráči sa strielali do nekonečná, stavali sme si base, hrali fakt dobré mapy, hnevali sme sa že cheatery si dávajú kili na 1 hit, pripájali sme sa k viac ako 40 serverom s toho 20 plných... Bola to zábava. Nevadilo mi že tam bol len 1 mod CTF-capture the flag ale bolo tam tak nádherných máp a to proste ste kilovali všetko čo sa dalo. Bolo to proste sranda nič iné sa nedá povedaď. Teraz je to len cez kúpu a nedá sa to hrať free... Je to fakt škoda pretože teraz je tam nejaký rocketman a lieta po celej mape alebo sniper ktorý tam camperuje po celej mape alebo... Viete čo proste je to ´´sr.čka´´ proste som naštvatý že to takto spravili mohol som sa vybodnúť na Minecraft alebo Terrariu (nič v zlom) a hrať Ace Of Spades. Už sa mi to ani nechce hrať Skončil som.
Airmech je super akcia so super grafikou taktiež super ovládaním s neustálim pohybom a strielaním. Jedná sa o neustálu akciu kde prestať oddychovať je nemožné. Má vela modov napr. PVP, COOP, CTF, SOLO a SURVIVAL. Čo môže hráča nadchnúť že je hra free, bez inštalácie a ani nezaberá. Hru proste odporúčam a dávam jej 95%.
Alan Wake sa zrušil pred niekolkými rokmi a že nevíde na PC bolo sklamanie.Ale dočkali sme sa.Alan Wake konečne vyšiel.S perfektným a ponoriteľným príbehom,prekrásnou grafikou,samozrejme so sympatickým hrdinom a s jeho najlepším kamarátom barrym,síce málo ale nádherné zbrane,nepriatelia ako ludcký démoni,ale mohol by tam byť nejaký ten medveď alebo aspoň šibnutá veverička no nevadí.Vydávate sa hlavne v noci a vaša najsilnejšia zbrań je svetlo...Hra ma veľmi prekvapila a ukázala sa ako strašne výborná hra na ktorú sa nebude len tak zabúdať.Ak ste si to nezahrali stratili ste perfektný zážitok.Len čo je chyba nie je tu co-op.
tato hra sa mi pači.Je tam vela zbrani,grafika je supro suprova a nepriatelia su dobry.Len som stale sam.To je na tom hlupe.Ale inak parada.Odporučam ZaHrAť.
V tejto hre sa nebojim tmi ale tie zvuky!Paráda lepšiu hororovú hru som v živote nehral a to nehovorím o nádhernej grafike samozrejme na adventúru,vynikajúce ovládanie,lepších a sprostejších zombíkov,vynikajúci a pochopitelný príbeh a nádherná lucerna.Novika u mňa bola že sa Daniel bojí tmi a to zanechalo nádherný zážitok po celú hru-Daniel musí byť na svetle inak príde o rozum.Tiež chodenie po hrade kde sú sklady,márnice,vezenia a zombí ktorý po vás ide...
Beowulfovi sa jedná o bodaní a trhaní končatín rôznych nepriateľov po celom území. Chodíte vo 2 veľkých mapách zbierate rôzne meče alebo brnenia a zachraňujete ľudí alebo proste musíte zabiť rôznych bosov napr. morské hady, grendela, mŕtveho vlka, helu, draka. Ale bola tam aj občas vysoká obtiažnosť napr. dostať sa k grendelovej matke (pred jaskyňou), ochrániť panny buť v ich území alebo keď ich chceli obetovať, ochrániť kríž a občas bolo obtiažne stláčať zadané tlačítka... Ale teraz k dobrým: mohli ste naraziť na nových členov posádky a pomáhali by vám, taktiež tu boli dobré legendárne zbrane ktoré majú lepšiu výdrž, vylepšovať si buť stelesnenú zlosť alebo hrdinstvo a vyšlo to aj z grafikou na ten rok. Boli tu aj dve konce keby na vás spomýnali ako zabiják netvorov alebo hrdina to podla toho aké používate schopnosti. Mám sa priznať mne sa táto hra osobne okrem toho zlého páčila do konca...
Borderlands: Game of the Year Edition je výborná hra.Máte k tomu-The zombie island of doctor Ned,Mad Moxx´s underdome riot,The secred armory of General Knoxx a Claptrap´s new robot revolution.Ja som to kúpil za 34 euro za 5 hier čo sa mi totalne oplatilo.Mate nové zbrane nový bosovia na konci aj mini bosi,ovládanie padne do ruky grafika je komixová čo je dobrý nápad pre túto hru.Je to proste to najlepšie čo vás asi mohlo napadnúť a kúpiť si ju.Samozrejme si vychutnáte aj CO-OP až na 4 hráčov ktorý sa dá hrať donekonečna.Asi sa pítate prečo 5 hier samozrejme je k tomu aj borderlands.Odporúčam čím najskôr kým to vypredajú je to proste super...
Toto je fajn hra.Grafika dobra,postava super a pribeh nepochopitelny.Na začiatku som zbieral pucle ako som mal.Ale potom to bolo moc logicke.keby ste nevedeli ako zohnať puclu tak si to pozrite na videu.90 percent za to že to je hlavne o logike a pribeh je zle ukončený.Inak super hra.
Tato hra je super.Grafika sa mi pači,postavy sa mi pačia a misie su dobre. Ale nemate neobmedzene životy ale da sa to vyhrať. odporučam každemu.
tato hra je fakt vyborna.keby som porovnal cod 4,5,6 tak tato hra je z nych najlepšia.hra je trošku kratka ale to neznamena že to je blbosť.grafika je dobra,nepriatelia super,zbrane dosť vela tak že si nebudete vedieť vybrať.zahrajte si to za každu cenu.
dobra hra.zbrane su vela strašne vela,grafika ok,nepriatelia su super.Hlavne psi sa mi pačia.Odporučam zahrať.
Tak toto je fakt brutalnostrielačková hra. Zbrane sú super aj grafika bola celkom pekna.Ale zovšetkého sa mi páčilo že som bol na tanku a lietadle.Odporučam každému kto ma rád strielačky.
Clive Barker's Jericho je hra na ktorú sa nezabúda.Začínate v meste ktorý nebol nikdy objavený.Stretnete aj nepriateľov ale nie obyčajných.Ako som začínal mal som pocit že hrám nejaký horor ale neskôr som sa mýlil hra má dobrý humor a grafika je na rok 2007 super.Neskôr si môžete vymieňať postavy,stláčať zadané tlačítka (v pravo,v ľavo,dole a hore) a ešte nepriatelia sú OK.A keď som odpálil tie bunkre tak mŕtvola na zemi haha to bola sranda.Odporúčam si to okamžite zahrať lebo je to zážitok na veľmi dlhý čas.Super hru som vyhral najprv som nevedel ako toho rtpaslíka zabiť ale ako som si všimol omámil niektorých s týmu tak som ich schopnosti použil a bolo po ňom.Veľmi sa teším na pokračovanie ak to bude len nech to je skoro lebo táto hra sa mi veľmi páči.
Toto je fakt vyborna hra.Grafika ujde,pribeh dobry,postavy dobre proste parada.Hrate za snypera,vojaka a špiona to sa mi páči.A ešte vela levelov.Odporučam všetkym.
Tato hra je najlepšia zo všetkych hier ktore som mal.Grafika nie moc pekná,pribeh je dostatočný,postavy dobré a zbrane parada.Proste...Už som to 3 krat vyhral a stale ma to bavi.Odporučam tomu kto sa nudi a nema čo hrať.
Darkspore je pekna hra kde si vytvarate prišerku skôr prišerky plnite misie bojujete atď.Lenže po čase nastava stereotyp ktorý tuto hru fakt pokazil.Sice som si Darkspore stiahol zo steamu zadarmo ale nič zaujimave a pritom som hral s inymi hračmi.Oproti Spore sa to podoba ale na tú hru to teda nemalo.odporučam hrať len vtedy keď sa nudite alebo nemate čo hrať.Mali by ste dať aspoň menej ako 70 % lebo to je už vela...
Dead Rising 2 je blbosť furt je to na čas bosovia sú na prd obtiažnosť je na hard.Tak toto som hovoril už dávno keď som si to zahral od nudy bolo to pre pňa SUPER HRA robil som úkoly síce na čas ale nevadí keď som nespravil tie úkoly tak sa nič nestalo hlavné sú tie CASE misie.Niekedy som narazil na bosov no poviem vám boly lahký ako šlak a keď sa pítate či som zabil TKho tak toho som teda zabil stačí si len dať video.Grafika je tu prostredím dobrá ale zombíkov nie škoda,ovládanie není perfektná ale dá sa a čo ma prekvapilo najviac dajú sa tu zkombinovať veci napr. odporúčam červené boxerky s nožom (malím), baterku s diamantami,lego hlavu s kosačkou len pre srandu plišového medvedíka s gulometom (to má ten boss s gulometom).Hovoril som že to nieje dobrá hra ale je to inač super.Ešte je tu CO-OP čo je sranda.Hra má zombíkov čo ma bavilo ale keď to takto bude pokračovať tak to nebudé mať hranosť...Hra musí byť bez času!
Od dead space 2 som čakal vela ale zas tolko vela?!Tak som si to zahral a perfektne som sa bavil a stále to hrám teraz aj znovu a znovu.Teraz k hodnoteniu.Grafika 100%,hrdina 100%,pribeh 100% a nepriatelia bol som rad že su niektory z jednotky aspoň som vedel kde strielať...100%.Obleky 110% :D,doba hrania 100%,ovládanie 100% atď...A oproti Dead Space 1 sa to úplne zmenilo len tak ďalej.Som nadšený z tejto hry a už vidím že má výsť Dead Space 3 no to sa teším.Tato hra sa oplatí aj za 40 euro je to proste super.A multiplayer?...100%
Eufloria je veľmi pekná hra kde proste začnete na malej gulôčke a mate k dispozícií povedzme kvetinky idete ďalej a ďalej na ďalšiu guľôčku.Z kvetiniek zasadíte strom a zo stromu idú ďalšie kvetinky.A to bol problém prestalo ma to baviť na dve kolá a na budúcnosť k tejto hre som si myslel že ma to prestane baviť a vymažem to.Ale na tretie kolo som zistil že mam aj nepriatela ktorý ma ten istý úkol ako ja.Proste som bojoval s nimi obsaďoval som ich územia atď.A tak ma to chytilo že ma to tak bavilo že som nemohol prestať hrať a mám túto hru rád.Čo sa týka ovládania za minútu si zvyknete grafika sa mi páči.Ale hra není pre každého takže keď mi dáte palec dole nevadí.


Stara vyborna hra ktora vie zabavyť hračov niekolko rokov.Pribeh je vynikajuci,postavy dobre,Grafika je trošku nevydarena ale jeto aj tak super.hral som to a predstavte si že som na grafiku zabudol a nemohol som prestať hrať.Toto je vynikajuca hra tak odporučam každemu.
Global Agenda je malo z RPGčiek ktoré ma bavia.Vilepšujem si sili (podla to ho akú postavu si vyberete),urobíte si postavu,dávate si lepšie a lepšie zbrane,hráte z inymi hráčmi a čo je na tom najlepšie MATE JACKPEK!! TAKÚTO VOLNOSŤ SOM NEZAŽIL Už DáVNO!Ale samozrejme hra je zadarmo.A pritom pribudla nová mapka v ktorej si užijete veľa srandy.Veľmi sa to podarilo je to niečo ako Borderlands.Nebojte sa ťažko sa to neovláda.A ako hovorí Francees chválim vytvorcov.Len ako sa dostať na lv. 50.
Toto je fakt vyborna hra.Dost ma pobavila,pribeh bol dobry len skoda ze skoncil smutne.Ale pacilo sa mi ze som bol s Alyx a dalsimy postavamy...grafika super,nepriatelov bolo dost vela a tiez dost zbrani.Niekedy to je trosku strasidelne ale da sa na to zviknut.Ked ste nehraly minulu časť tak tomu nemozete pochopit.Odporucam hrat.
Killing Floor?Kde začať...Teda mňa to bavý kupujem si zbrane (samozrejme kvalitné) zabijate tych hnusnych zombikov (fakt hnusnych)murujem dvere (čo som sa zabavil najviac) ale čo ma sklamalo je tam nejakych 6 mapiek (ale nevadi).Ja to nemam ale original (lebo nechcem objednavať cez steam bez uražky) ale multyplayer (možno som tam dal inakšie ička) by bol rozhodne najlepši.Ale tato hra nie je pre každeho (lebo som vydel ako tam hrešia prvy dobra hra druhy blba hra!)Proste mne sa páči.
Ach steam,steam...Ďalšia výborná hra.Na tejto hre sú 4 postavy baník,kouboj,sniper a povedzme lovec odmien.A 72 bonusov.Grafika super a veľa mapiek.jedinečných 100%
Left 4 Dead 2 som sa vždy držal dalej.Ale keď som si to zahral tak som mal usta až po nohy normalne som pozeral ako je to...Grafika oproti 1 výborna,postavy hmm... 1 sa mi pačili viac ale dobre a obtiažnosť nebola moc lahka ale mne sa pačia ťažšie obtiažnosti takže dobre.Počas hrania si vychutnávam sekanie končatin zombikov a mozgov.A zombik Najviac sa mi páči ta z velkými ustami ktora dáva tekutinu či čo.Odporúčam masaker všetkým.
Dobra hra.Ja to hram s bratom a aj jemu sa to pači.Postavy hrdinov sa mi pačia,nepriatelia sa mi pačia a grafika sa mi pači.Ale mam len 4 životy čo je trochu hlupe ale inak dobra hra.
Limbo je oddychová hra ktorá logika je na prvom mieste.Chodíte temným 2D svetom samozrejme hra vie zabaviť po celú hru.Začnete na tráve stretávate záhadných ľudí a veľkého pavúka čo v určitom kole zabijete.A keď na niečo narazíte a neviete si rady tak pomôže You Tube.A keď vás zabijú je tu automatické ukladanie.Je to hra pre každého.A už sa teším na Limbo 2.Teda ak bude.
Metro hmm...kde začať...Metro 2033 zbrane,monštrá,simpatický hrdina.Na polovicu zábava a na druhú strielanie,boj o prežitie.vela krát ma zabili.Tak som počas hry nadával a nevzdával som sa lebo je dobré nadávať hlupim príšerám vyskúšaj te to a hru vyhráte.METRO velmy odporúčam.Ale nebojte sa horor to nieje...
Minecraft volná hra kde budujete svet ničíte,zbierate,staviate,hladáte atď.Táto hra ma zaujala škoda že nie je originálka lebo keď zbadám tak kupujem aj za 30 euro...Ale k veci hra je nenáročná,grafika k tejto hre je kocková ćo je veľmi dobrý nápad.Zahrať si ju môže každý.Je veľmi tvorivá a neomrzí snad nikdy.len ten hlúpi singlplayer je nudný odporúčam multyplayer.
Dobra hra. grafika dobra,postavy dobre,nepriatelia dobry, proste vyborna hra.len trošku by maly byť kratšie kola
Mirror's Edge má veľa super vecí ktoré sú skákanie z budovy na budovu boj s policajtami na ktoré sa tešim najviac roztrielanie ich to je samozrejme závod s kamarádom...Ale nie vždy som to spravil na prvý krát bolo to niekedy moc ťažké ale aj veľmy zábavné.Ovládanie som mal v hrsti a grafika bola ako živá.Dal som 94% preto že som už strácal nervý ale je to aj najlepšia skákačka kedy vôbec vyšla.Bohato sa už teším na Mirror's Edge 2!Vtedy už budem dáváť 100%...
Tato hra je fakt dobra.Dobrodružna hra ktora vie fakt zabavyť hračov.Pribeh je skvely,postav su vela,zbrane su trochu malo ale na to sa da zvyknuť.Ovladate hlavne za Jacka.Počas plneni misii narazite na krabov,netopierov,škorpionov,dinosavrov,domorodcov a vela rôznych hmyzov.Odporučam tym kto ma rad dobrodružne hry.
tato hra ma velmy pobavyla.Grafika je super,kvetinky su strašne vela tak že si nebudete vedieť vybrať.Keby ste začali hrať tak neviete prestať sa dá povedať.Počas hry si budete môcť nakupiť vybavenie ktoré sa veľmy zíde.A ešte hra je dlhá.Taktiež si zahráte aj minihry.Odporučam zahrať.
Tato hra je vyborna.Grafika je good nepriatelia super a hrdina je ok.Pačilo sa mi že som bol najprv človek a potom prišeročlovek.A ešte vela zbrani to je vyborne.Ale keď som sa stal príšeročlóvekom tak to bolo zvláštne,hlúpe,prehnané,nudné lebo som len strielal a strielal a strielal až to bolo ťažké a nakoniec na pic.u.Len za človeka to bolo dobré.Koniec nebol dobrý.Aspoň bosovia sa mi páčili.Asi sto-krát ma zabili a moji vojaci boli hlúpi ako drevo.Dúfam že pokračovanie bude lepšie a nie ako toto prd drevenné.
tato hra je dobra.Keď som bol menší tak som nemohol prestať... A keď som velky tak to hrá môj maly brat.Grafika je ako v roku 2009,rayman je o mnoho lepší nakresleny a klobox tiež a mohol som používať rôzne eehhh obleky zo zvláštnou silou.Koniec bol trošku ťažky ale dalo sa to vyhrať.Prosim vas aby ste si to zahrali 5 do 11 rokov lebo je to vyyyborné
Fakt dobrá hra.Po prvý krát ma to fakt chytilo a do konca sa mi to nezdalo prehnané.Pekna grafika,vela zbraní,strašne ale strašne vela druhov nepriatelov a asi 7 bosov za celú hru.Asi sa stále pítate aké je ovládanie tak bolo si treba zvyknúť a bolo to super.Keď vyhráte hru na prvej alebo inej obtiažnosti tak sa vám odomknú nové postavy a to je fakt super.Vždy vám bude pomáhať parťačka či nepripojený alebo pripojený.Môžte sa pripojiť a hrať s 2 hráčom.Tak dávam 100 percent.Zahrajte si to oplatí sa to kúpiť alebo stiahnuť.Supeeeeeeeeeeer!A keď si predstavým že bude resident evil 6 už sa veľmi teším...
Tato hra ma celkom pobavyla.Grafika bola zvlaštna ale dalo sa to hrať.Zbrani tam bolo dosť,nepriatelia dobry len by to mohlo byť lahšie.Odporučam tomu kto nema nič hrať.
S.T.A.L.K.E.R. call of pripyat je veľmy dobrý zážitok na ktorý sa nezabúda.Chodíte z mapky na mapku,zabíjate mutantov,banditov,psy,čarodejníkov a same páchnuce nezmisli.Máte tu povezdme safe house kde sú opraváry,medici,obchodníci,stalkery ktorými sa dá dobre pokecať a obchodovať.Keď sa nudíte môžte ísť s detektormi hľadať artefakty a pomáhať stalkerom zabýjať banditov(ak chcete byť dobrý).Je tu aj veľa zbraní ktoré sa musia opravovať a môžte aj vylepšovať.Jediným mínusom je IU nepriateľov ale to ani neprekáža.A dobrá grafika.Odporúčam túto výbornú hru.A odporúčam ísť všade v noci keď na vás niečo vyskočí a stále to krúži okolo vás...je to proste zážitok ak si to nezahráte máte smolu.
Spiral Knights vám prináša veľa zábavy a boju s peknou grafikou a ovládaním. Jedná sa o veľmi peknú záležitosť online hre. V hre bojujete takmer celou armádou od slajma až do neviem čoho. Ak vás hra nebaví môžte si pozvať kamaráta k spolupráci málo? Kúpte si nove zbrane a armor málo? porazte okolo 20 rôznych bosov málo? Hra je úplne zadarmo (okrem DLC) málo? tak choďte do PICERIE a dajte si ju zo šunkou. Ale k veci hra je na energy ako sa pametám a občas hra laguje. Ale Spiral Knights je proste pre menších či večších. Odporúčam si to zahrať na STEAMe.
Nekonečná zábava v browser hre kde nieje nikdy klud. Boj s ostatnými hráčmi vám prináša náhodné módy ako je Destruction a Defense. Čo sa týka Grafiky tak by sa ešte mohla aj zlepšiť ale aj na največšom rozlíšení hra neprináša to najlepšie. A ovládanie jelen pomocou myši ale niekedy sa aj stáva že tank sa proste zastavý a nejde. Samozrejme sa tu nájde ešte ten takzvaný -BUG- ale zase hra je tak v BETE a môže sa zlepšiť. Ak hráte hry čo sa týka Goodgame Empire buť Grepolis atď. tak túto hru odporúčam najme tým. 80%
Team fortress 2 sa oplatí zahrať a dokonca zadarmo čo som sa potešil.Ako som to hral ma to tak natchlo že to musím hodnotiť.Hra má peknú kreslenú grafiku,ovládanie super,postav bolo veľa a mapky to presne neviem ale bolo ich tam dosť,niekedy dostanete nové zbrane a oblečenie ale mínus je že keď chcete dostať tú vec je potreba si ju kúpiť.Je to zábavná akcia kde si hráči musia pomáhať aby vyhrali.Máte veľa postáv takže keď si dáte heavyho zabije vás sniper,keď si dáte snipera zabije vás spy,keď si dáte spyho tak vás zabije pyro,keď si dáte pyra zabije vás soldier a tak to pokračuje...Nahnevá vás to.Pomislíte si že máte kamarátov ktorý vám môžu pomôcť.(Samozrejme že to hrám s kamarádom)Zažijete veľa srandy či na zvláštných killov až dokonca na sendvič.
Terraria je pekná návyková hra kde si budujete svet, v noci zabíjate netvorov,chodíte do jaskíň aby ste mali lepšie brnenie atď. Určite sa vám to zdá ako Minecraft ale zas nie tak podobný niečo je lepšie v Minecraft a niečo v Terrarií.Napr. v Terrarií svetlo si zoženiete zabitím slajma (dosť slabý), máte tam rôzne sili,ovládate tak že si vidíte na postavíčku a nezablúdite (pohybujete sa v pravo a ľavo) a je tam viac oblečení, a môžete si spraviť postavičku aj keď nemáte original.Ale jedno majú isté neprédavaju to v obchodoch takže multyplayer si neužijem jedine objednať...Ale je to super hra.Odporúčam Terraria v1.1
Tato hra je fakt peckova.Zbrane sa mi pačia,postavy sa mi pačia a grafika je suprova.Len je trochu stereotip že sa len striela a nič iné.A ešte čo sa tyka hratelnosti je lahka.Odporučam každemu.
Hra ktorá je len pre malé deti so zlou grafikou,ovládaním a veľkou obtiažnosťou chcel som to pre malého brata na narodeniny a vyskúšal som si to no hrozné...Dávam len 40 percent pre to že je tu co op a vela kôl inač nič.


Torchlight je RPG-čko mojích snov.Hral som veľa RPG-čiek ale táto si ma získala veľmi rýchlo.Má to try postavy čarodejník,bojovník a strelkiňa.Chodíte si po svete zo psom alebo mačkou alebo čo to je,plníte úlohy,ničíte územia netvorov (za zabitie dostávate všeliaké lektvary a oblečenie či zbrane).Je tam pekná grafika a ovládanie je podobne ako v magickej.Je to super hra ale niečo tomu ešte chýba a neviem čo...Super hra.
Toto je peckova hra.Grafika super,zbrane su malo ale aj tak super,ovladanie super,postavy super a pribeh je dokonaly.Odporučam každemu.
Warframe je pekná multiplayerka. Neomrzí, neunudí, nesklame. Hra sa vám určite zapáči s pohladu grafiky alebo z postáv alebo dokonca toho ovládania keď skáčete po mapke ako spiderman, šmýkať sa po kopci a popri tom si zastreliť toho nepriatela ale to je už na vás. Je to naozaj sranda. Vytvoríte si toho Lokiho alebo toho Mága alebo neviem koho, vylepšujete si zbrane aby ste zastrelíte toho robota. A ak už rozmýšlate že si hru nahráte tak by ste to mohli skúsiť. Ele čo je mínus tak že môžete po mapke nájsť tie prekliate BUGY. Mínusom je aj to že milovníci zbraní su budú musieť zarobiť na zbrane aspoň 15 000. Je tam možnosť hrať Co-Op alebo online alebo keď nemáte radi hranie s ostatnými tak aj SOLO.Ale ja som s hrou spokojný. Na to že je to v Bete je to super. A ak sa vám to už zapáčilo tak si to môžte siahnuť cez Steam ale je to už na vás. Dávam 85%. Zbohom už ma bolia prsty s písania tak ma nechajte.
Wolfenstein sa zdá niekedy ako prehnaná hra ktorá nemá na dobré hodnotenie.Ale keď už si to zahráte zisťujete že sa jedná o veľmy vymakanú hru na ktorú sa aj v roku 2012 nezabúda.Hra má výbornú grafiku,výborné ovládanie,výborný a pochopitelný príbeh,veľa a výborné dobrých zbraní a vylepšovanie si ich,vynikajúcého a simpatického hrdinu,veľa výborných a domyslený nepratiľov,síce opakujúcich ale vynikajúcich bosov,nádherný amulet s dobrými čarami...Je to hra ktorá si zaslúži aj ďalšie pokračovanie.Som strašne spokojný a odporúčam to aj každému inému hráčovy.
100%XIII
výborna komixová hra.Keď som bol malý tak to môj otec hral.A teraz to hrám ja.Poviem vám že jasnem aka to je super hra.Grafika je komixová super,pribeh je zaujimavý super a hrdina je super.Počas plneni misií pridete na strašne vela dobrých zbraní.A ešte keď hrate pocelu hru máte 1 otasku KTO JE ČISLO 1.A ešte multyplayer parada!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |