HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 40913 užívateľov

Užívateľ > GamingCoreSVK > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



super hra skvelí príbeh a zbrane hra má dobré ovládanie grafika je na pekné
urovni misie sú naozaj podarené je tam aj veľa vedľajších misií no čo
dodať Assassins Creed 2 je naozaj podarená hra.
Podla mna urcite lepsia ako AC3. Pribeh ja zaujimavejsi, ovladatelnost lepsia. Na moje prekvapenie ma plavba na mori velmi zaujala kedze sa dalo skakat do vody a objavovat vselijake skryte miesta. Napriek tomu podla mna titul AC straca svoj lesk kedze ta zahadnost dielov 1 a 2 sa z nej uplne vytratila. Herne prvky ako grafika, engine, ovladatelnost napriek tomu chvalim. Co sa tyka sveta mimo animusu tak to uz by som hodnotil katastroficky a biedne- absolutne nezazivne, nudne a ocakavane jednoduche.
Je to skvelá hra s pútavým dejú, misií, zbraní a celkovým dojmom. Prvý dojem u mňa vyvolal Niečo neskutocne a odvtedy som sa do tej hry pustil. Skvelá kampaň nie len pre jedného hráča, ostatné z bratstva a iné postavy, Rím a podobné veci. Je to to čo som chcel ...


vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Podla mna sa im to veľmi podarilo ... super príbeh, grafika, hrateľnosť a to mesto ... je veľké s Parfemy možnosťami a Ezio aj ked je staršia je špica :)
Stary dobry Assassin's Creed,vsetko postarom,žiaden skok dopredu...
Grafika 100
hratelnost super...
pribeh 100
Nádhera! Úžasné! Opět skvělá hra, nyní i s dobrou optimalizací (u Assassin's Creed: Unity byla optimalizace prvně trochu na obtíž, po updatech už podle mě ne) a násherným Londýnem v 19. století. Assassin's Creed je prostě úžasná herní série, která je u mě stále, jednoznačně a napořád číslem 1. Děkuji Ubisoftu a taky přeji hodně štěstí, BRAVO!
Skvelá grafika, výborne spracovaná Paríž a veľké množstvo vedľajších úloh zakrývajú fakt, že séria Assassin's Creed už recykluje samu seba. Isteže, Ubisoft do každej svojej hry pridá nejaké tie nové prvky, no už to nenadchne tak ako kedysi. Ak nie ste fanúšik, odoberte 5-10%.
Jednoznačne 100%. Tú Skutočne nie je čo riešiť. Všetko je perfektné. Ďakujem vývojárom hry za Sledujte priame prenosy a fantastické Vydanie tajte bombovej strielačky.


Postavy, daj, zbrane, vozidlá a mapy - to je to naj. Sneh je síce dobrý po technickej stránke - tiez grafickej, no fyzika ... aa. Nepriatelia trocha slabší, nereálnosť hry a čisto po grafickej stránke, hra je dobrá, s vacsie nárokov a to niekomu moze prekazí.
atím hodnotíme na 87%. Niet čo vytknúť okrem grafiky, ktora sa uz dosť Dlho nemenia. Ale je to hra na odreagovaním a nie na posudzovanie grafiky, avšak s tou cenou mali ísť davno dole za tú Recyklácia. Jedna výhoda je že si to mozem zahrať každý, ai tí so slabším HW. Inak ma to viac bavi Ako nový MOH -warfigter a predchádzajúce diel COD - MW3.
Call of duty ghosts je velmi dobre hratelna hra ale chyba jej dobry pribeh ( aby ste je pochopili musite velmi dobre vediet po anglicky). Je tam 18 misii ktore su niektore kratke , niektore dlhe ale vo vsetkych je dobra akcia, zvlastne komponenty a zbrane.
Je to veľmi dobré lepením CoD4-key veľmi dobrá hra a grafika je tiez veľmi dobrá a hľa dobré zbrane ale bol by som rád keby bola dlhsie Ako CoD 4
Veľmi dobré Zakončenie deja v sérií MW. Dobrá grafika, ai ked hru sa dá spustiť aj na slabších PC. Inak hra PONUKA Veľmi Parfemy možností
Najlepšia hra na svete ktora je tolerantný ai k novým hračom levely su do detailov prepracované a graficky hra vyzera úchvatný a čo je najlepsia na crashovy vždy je čo prechadzať
Far Cry je parádna hra pri ktorej sa určite nebudete nudiť.Najlepšie na tom všetkom je, že postavy hovoríme po slovensky, takže si nemusíte nastavovať titulky.Proste Ubisoft opátom zažiaril.

+ Čeština
+ Príšery: D

-grafika
-nadavky
Úplne iné než jeho predchodca. A nie až tak veľmi zábavné. Hra totiž pripomína skôr trápnu arkádu než serióznu FPS akciu. Že budete navštevovať tie isté lokácie niekoľkokrát až tak veľmi nevadí, ale prečo sa tam zobrazia tí istí nepriatelia, keď ste ich do jedného vystrieľali?? Najskôr to až tak vnímať nebudete, ale neskôr vás to začne otravovať, keď sa napr. budete sústrediť na cieľ svojej misie, ktorá je na druhej strane mapy. Toto autori trošku prehnali
to je hra tomuto sa hovori hra! Grafika super všetko super najlepsi daj toto by som odporučil každému kto ma rad hry far cry! Oplatí sa kúpiť!
Ubisoft stavil na istotu a Far Cry 4 pokračuje v stopách, ktore po seba zanechal posledny diel série. Stále je to fantastická hra, plná nádherných prostredi a nezabudnuteľných Hernych momentov, ale pocit déja vu, pri ktorom si budeme hovoriť, že ste to už niekde videli, sa dostavuje častejšími, než by ste si želali. A jedna vec je istá. Pri Far Cry 5 to už určite znova nezafunguje.
Far Cry Primal se mi hodně líbí. Pravěk sice nezaujme každého, ale Primal skutečně stojí za to. Pro fanoušky série jasná volba, a těm, kteří se nad koupí stále rozhodují, můžu doporučit.
Nemam slov, nemam čo dodať ani čo napisat. Perfektne spracovanie, hudba, prostredie (navrat do Los Santos), pribeh, akcia a vela dalsieho.
Gta san andreas je výborna hra. je o živote gangstra ktory ma za úlohu pozdvihnuť svoj gang ktoreho čaka zahuba...vyskušajte si to.zatiaľ je to najlepšia hra od Rockstar games. Je lepšia ako GTA4. až na grafiku v San andreas je všetko vyborne je to super hra...koho to bavi nech si to vyskúša..
Mad Max vyniká v rozsiahlom a prepracovanom prostredi s masívnym počtom úloh, ktore ŠÚ ale jednotvárna, čo je jeho najväčších slabinou. Príbehová časť navyše naberie to správne tempo až tesne pred ho koncom, čo taktiez zamrzí. V ziadnom pripade ale nejde o vyslovene nudu a vacsinou hernej doby sa budete Aj napriek nedostatkom baviť.
Je to suppppppppper hra, len je škoda že je tak krátka, za osem hodín sem ju prešiel. Podľa mňa je to najlepšia hra roka 2010. Hra má výborný CZ dabing, skvelú grafiku oproti prvému dielu a silný príbeh ...
Urýchlený vývoj uškodil už tajte hernej sérií druhý krát. Hra je v niektorych aspektoch nadpriemerná ale ai podpriemerná. Skvelý Storytelling je pokazený zlým dávkovaním, gunplay hlupy zomelú inteligencia a tak by som Mohol pokračovať. Mafia 3 nie je zlá hra. Ako hráč som sa pri naj ai bavil ai nudil. Ale od sedmičkovej hry to má stále ďaleko.
No tak pripojíme sa k výborným hodnotniam ... táto hra naozaj nema chybu ... doslova.Velke mesto stare auticka velky vyber zbrani ... laska na prvy pohlad ... veľkú výhodu vidim ai v grafiku a excelentnom spracovanie deja ... 100 percent ...
Jedna z mojich prvých hier a jedna z mojich najobľúbenejších. Pochmúrna atmosféra a dramaticky traumatizujúci dej robia svoje, takže táto hra vo mne zanechala naozaj hlboké pocity. Grafika na tú dobu tiež nebola zlá, aj keď výraz v Maxovej tvári bol strašný.
Perfektná hra odporúčam ai ked je už stará ale je reálna perfektný príbeh proste všetko :) Nič tam pre mňa nebolo nudné pulovr nebo vesta staré hry ŠÚ najlepsie
Tak na túto hru som čakal veľmi Dlho od roku 2003 a dočkal som sa a som veľmi prekvapený a som ai rád pretoze je to Najlepšia hra aku som hral grafika je perfektna ai rozhodujuca detaily atď som s tym spokojny :) u mna to mna 100: )
je to vyborna hra na odreagovanie kde sekate orkov vsetkymi moznymi sposobmi obcas vas vytocia bossovia a mate chut tresnut do monitora aspon ja som mal take stavy grafika postav a prostredia velmi pekna styl hry mix assassina a batmana
Middle-Earth: Shadow of War je jednoznačně skvělým pokračováním pro Shadow of Mordor. Fanoušci pána prstenů si Shadow of War musejí zahrát.
úžasná hra, skvelý príbeh, super grafika :) crafting trochu jednoduchý a čo sa týka svetu mohli ho trošku spraviť rozšírenejší, niekedy to bolo o nude vracať sa na miesta kde si už bol :) hra prejdená aj z hrobkami a tajomstvami do 20 hodín :)
po dlhej dobe hra kde naozaj nemám čo vytknúť. Dokonalé po grafickej,hráčskej stránke kde si užijete do sýtostí skvelý príbeh, nádherné prostredie boj aj archeologické detaily-pre mňa hra roku :)

Super hra, fanoušci žánru by neměli váhat a hru zakoupit. Kvalitní hra, která se podle mého názoru hodně povedla.
perfektna hra, grafika nie je zla, niekedy moc obtiazne a nudne. je tam velmi vela bojovych trikov, o zbrane nikdy nieje nudza, hratelnost trochu tazsia ale inak je to celkom dobra hra
nemam co dodat :) stalo to za tie prachy a diki ludom co venovali tejto hre dlhy cas vysledok je uzastny :) odporucam .Jednu malu vec si tam cenim a to to ze su tam ja cz titulky :)
Vynikajúca hra... Nič nepokazili že pridali novú hrdinku, práve naopak. Dej veľmi dobrý,grafika,hratelnosť,takýchto hier by mali vytvárať oveľa viac...
Hra je veľmi dobrá, príbeh je pútavý, zaujímavý.
+ cestovanie "nadzemkou"
+ obrovské mesto
+ slow time
+ grafika
+ dej
+ hackovanie

- riadenie áut/motorky
- optimalizácia
- časom stereotyp misií
Watch Dogs 2 je oveľa lepšie, než prvý diel. Získa si vás možnosťami, prostredím, príbehom, kvalitou, aj postavami, ktoré sa síce niekomu môžu zdať nič moc, však som presvedčený, že zmeníte názor. Watch Dogs 2 je jednoducho veľmi kvalitná a prepracovaná hra, ktorá si zaslúži obdiv.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |