HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 7584 užívateľov

Užívateľ > qwer > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Ďalšia hra s titulom 18 WoS. Jedná sa o jeden z najlepších dielov celej série. Zabaví vás na pár hodín ale ako býva u týchto hier zvykom, po čase nastane stereotyp. Kamióny sa neovládajú zrovna jednoducho a grafika je na slabej úrovni. Celkovo sa jedná o nadpriemernú hru, čo sa týka tochto žánru.

+Rozsiahla mapa
+Počet kamióňov

-Stereotyp
-Ovládanie
-Mapa je rozsiahla ale nevyužitá
25 to Life je podpriemerná strieľačka Na rok výroby 2006 má slabú grafiku a AI. Hra má napriek tomu zaujímavý príbeh, dobrú hraťeľnosť a hudobný podklad (komu sa páči Hip-Hop).

+Príbeh
+Soundtrack

-AI
-Grafika
-Hratelnosť
Zo začiatku hrania si poviete Vau, dobrý nápad (aj keď nie zrovna originálny), pekná grafika a zaujímavé spracovanie za nízku cenu. Neskôr vám dojde, že kupovať (sťahovať, inštalovať) túto hru bol OMYL. Už po pár minútach nastáva neskutočná nuda, otrava a stereotyp. Neodporúčam túto hru skúšať.

+Nízka cena
+Grafika

-Stereotyp
Jedna z najlepších RTS v hernej histórii. Perfektná grafika (na rok výroby), hrateľnosť, znovuhraťeľnosť, AI, kampaň a príbeh. Jediné negatívum sú občasné bugy.

+Hrateľnosť
+Grafika
+Príbeh
+AI
+Originalita (výborné nápady)

-bugy
AoP prináša zaujímavé námorné RPG, bohužiaľ so slabou AI, grafikou a hrateľnosťou. Táto hra má so začiatku zaujímavý príbeh, ktorý ale pokračuje nudne. Túto hru by som odporučil len naozajstným fanúšikom námorných bytiek.
Cobra 11 je trochu netradičná hra. V kariére ide hlavne o chytanie zločincov, záchranu civilistov a podobne. Misie sú originálne ale často sa opakujú. Po pár hodinách začne byť hra stereotypná. Veľkým negatívom hry je zlé spracovanie, hlavne mesta. Hra je lacná a s CZ dabingom.
Prekvapivo kvalitný kúsok. Od tejto hry som veľa nečakal ale po pár minútach som sa od nej nevedel odtrhnúť. Je to akčná "oldscholová" strieľačka s RPG prvkami, ktoré jej dodávajú čaro. Strieľanie si užijete z množstva zbrani na mimozemských mutantov. Ideálna hra na odreagovanie.
Obstojná ale u väčšiny hráčov nepochopená odreagovačka. Nie je to totiž žiadny A-čkový titul. Táto hra je zábavná, bláznivá graficky uletená. Nie každému sadne ale ak nemáte čo hrať, je to ideálna možnosť.
Túto hru vyrobila, dnes už legendárna firma Interplay (Fallout 1,2). Na rok výroby má hra dobrú grafiku a ozvučenie. Jedná sa o zaujímavé prevedenie jednej z najstarších stolných hier-šachu. Odporúčam vyskúšať všetkým pamätníkom starých hier.
Oddychová stratégia. Je krátka, má slabú grafiku, nízku obtiažnosť ale dobrú hrateľnosť. Musíťe v kraji vybudovať mestá, ktoré budú slávne široko-ďaľeko. Príjemné zlúčenie ekonomiky a hrubej sily. Odporúčam hlavne začiatočníkom a príležitostným hráčom. Pre ostrieľaných hráčov nepredsavuje žiadnu výzvu.
Druhé pokračovanie oddychovej stratégie prináša veľmi podobnú hru ako 1. diel. Hra má koňečne vyššiu obtiažnosť. Celkovo prináša málo inovácií. Ak sa vám páčila 1, odporúčam zahrať si aj aj 2.diel.
Podľa mňa sa jedná o veľmi originálny a prekvapivo kvalitný kúsok. Hra disponuje zaujímavým príbehom, originalitou, slušnou grafikou a dynamikou bojov. Zápormi sú bugy a pre niekoho veľká obtiažnosť.
Tejto hre nemám, čo vytknúť. Pre mňa jedna z najlepších akčných adventúr. Disponuje originálnym príbehom, excelentným spracovaním, výborným príbehom, zaujímavými minihrami a bláznivým sountrackom. Odporúčam vyskúšať!
Tak toto je krvák ako sa patrí. V hre je dobrá grafika a hrateľnosť Ak máte dosť plnenia questov v RPG, rozmýšľania v logických, tak si zahrajte si tento titul.
2.diel je graficky pekne stvárnený. To sa ale nedá povedať o hrateľnosti a ovládaní. Najväčším záporom je absencia savu (hra sa ukladá iba na začiatku kola). Napriek tomu sa jedná o nadpriemerný titul, ktorý môže zabaviť na dlné hodiny.
Dobrá hra ale neprináša takmer žiadne inovácie. Veľmi sa podobá na predošlí diel. Napriek tomu prináša neuveriteľnú atmosféru vojny a na strieľačku zaujímavý príbeh.
Táto hra prináša deštruktívne poňatie pretekov. Je graficky výborne stvárnená. Mesto v ktorom sa hra odohráva je otvorené, geniálne spracované a plné možností. Ak sa vám páčil Flatout, tak si tento titul nenechajte ujsť.
Call of Cthulhu je akčná adventúra s fantastickou atmosférou a príbehom. Táto hra spája prvky stealth, adventúry a akčnej hry. Hlavným záporom hry je príšerná umelá inteligencia protivníkov.
Neuveriteľne atmosferická FPS z prostredia 2.svetovej vojny. Táto hra obsahuje množstvo pamätných momentov. V hre je kvalitná grafika, hrateľnosť, spracovanie, atmosféra a zvukové efekty. Je to jedno z najlepších FPS, ktoré boli vyrobené.
Druhé pokračovanie, dnes už legendárnej FPS série. Hlavným zlepšením oproti 1.dielu je vylepšená grafika. Trochu ma sklamal ukazovateľ zranenia, ktorý je okopírovaný z konzol. Hra prináša rovnako nezabudnuteľnú atmosféru ako 1.diel.
Zaujímavá stratégia odohrávajúca sa v dobách zozmachu Rímskej ríše. Je pekne spracovaná s kvalitnou grafikou a príbehom. Hra obsahuje viac herných módov (kampaň, voľnú hru, "ochranu kameňa"...). Odporúčam všetkým priaznivcom žánru RTS.
Codename je veľmi dobre spracovaná stratégia z prostredia 2.svetovej vojny. Grafika, spracovanie a hrateľnosť sú na priateľnej úrovni. Zaujímavá je aj náplň misií a množstvo vojenskej techniky. Len škoda, že v hre je slabá fyzika.
Phase Two je pokračovanie vydarenej stratégie z prostredia 2.svetovej vojny. Prináša rovnako dobrú hrateľnosť ako 1.diel. Obsahuje obsiahlu kampaň (za Talianov a Nemcov, Američanov s Angličanmi a za Juhoslávskych povstalcov). Hra neprináša žiadne zásadné zmeny oproti 1.dielu.
CW je celkom vydarená stealth akcia. Na hre je najzaujímavejšia možnosť vylepšovania zbraní. Hra má zo začiatku pomalý a nudný spád, no neskôr sa rozbehne. Táto hra bohužiaľ ani zďaleka nemôže konkurovať sérii Splinter Cell.
Jedna z najlepších vojenských RTS vôbec. Má výbornú grafiku a hrateľnosť. Všetky tri súperiace strany (Čína ,Amerika, Teroristi) sú veľmi vyrovnané. Mínusmi sú absencia akéhokoľvek príbehu a krátkosť singleplayeru.
4. až 6. diel sú vrcholom série. Majú lepšiu grafiku, hrateľnosť, zábavnosť, rôznorodosť prostredia a mnoho ďalších aspektov. Odporúčam všetkým fanúšikom old-schoolových plošinoviek.
7. diel je určite najslabší s celej série. Veľkou zmenou je nesmrteľnosť protivníkov (strelami ich na chvýľu uspíte). Neuveriteľne hlúpi je aj ich vzhľad (boj proti zemiakom, paradajkám a pod. je naozaj na smiech). Pozitívom hry je (napriek tomu) dobrá hrateľnosť. Odporúčam len najskalnejším fanúšikom série.
Prvý diel úspešnej plošinovky od legendárnej firmy-ID Software (série Doom ,Wolfenstein...). Commander Keen prináša výbornú hrateľnosť, peknú grafiku, zábavnosť a kvalitné spracovanie. V úlohe Keena musíte putovať po planéte, likvidovať nepriateľov, zbierať bonusy a zachraňovať vesmír-proste zábava.
Condemned je veľmi originálna "strieľačka" z pohľadu 1. osoby. V úvodzovkách preto, lebo väčšinu času budete používať chladné zbrane (tyče,kladivá). Hra má výbornú grafiku a hrateľnosť (je vytvorená na FEAR engine). Má vynikajúci príbeh, čo je na FPS nezvyklé. V tejto hre je výborná atmosféra, čo jej dodáva čaro. Postupom času sa bohužiaľ stáva stereotypnou, ale napriek tomu patrí medzi výborné hry.
Céesko je jedna z najhranejších hier po sieti. Nemá ohurujúcu grafiku ani spracovanie, ale má špičkovú hrateľnosť. Túto hru hrajú masy ľudí aj teraz, pár rokov po jej vydaní, takže o konkurenciu nebude núdza. Nepači sa mi množstvo bugov (priestrelné textúry, občasné neubratie životu pri zásahu nepriateľa atď.) a cheateri, ktrorý si nevedia nájsť inú zábavku ako strpčovať život poctivým hráčom. Hrať hru offline odporúčam pre začiatočníkov, aby nabrali skúsenosti.
Crazy Factory je bláznivá budovateľská stratégia. V akej hre môžeteešte vyrábať záchody? Je priateľne spracovaná ale chýba v nej akákoľvek kampaň. Po pár hodinách hrania nastáva stereotyp.
Veľmi kvalitná a návyková hra. Prepracované sú hlavne trate (pláž v LA, Francúzske serpentíny, snežné trate, po bahne...) a rozličnosť áut (pretekárske, bugina, terénne...). Veľmi podarený je aj systém jazdy, ktorý je komplikovaný, ale dá sa naň ľahko zvyknúť. Celkovo sa jedná o veľmi kvalitný kúsok.
Crysis 2 je označovaný za horúceho kandidáta na cenu FPS roku 2011. Musím uznať, že oprávnene. Hra je pekne graficky spracovaná, hoci podporuje len DirectX 9. Podľa mňa to nie je až taký mínus. Aspoň ju spustí väčšie množstvo hráčov ako 1. diel alebo Warhead. Trochu ma sklamalo AI napr.Sniperkou zabijete vzdialeného nepriateľa a jeho kolega stojaci meter od neho si to ani nevšimne. Crysis 2 má úžasnú atmosféru, hlavne ten zničený New York je prekrásne spracovaný, hoci si nemyslím, že by v roku 2023 vyzeral takmer rovnako ako dnes. Príbeh je kvalitnejší ako v jednotke ale po dohratí mám množstvo nejasností (prečo vyzerajú neprietelia inak ako v jednotke). Napriek týmto chybyčkám je Crysis 2 jednou z najlepších FPS súčastnosti-ale čakal som viac.
Zaujímavá hra na engine Blitzkriegu. Je až neuveriteľne dlhá. Grafika je priemer, hrateľnosť taktiež. Hra je dosť ťažká (zo začiatku som mal problém vyhrať). Napriek tomu ju odporúčam všetkým priaznivcom slávneho Blitzkriegu.
Veľmi kvalitný futbalový manažér. Táto hra je veľmizábavná a návyková. Táto hra miestami obsahuje bugy ale to jej na čare nič neuberá.
Ďalšie (a asi posledné :( ) pokračovanie veľmi úspešného futbalového manažéra. Autor pridal zaujímavé scenáre, čo vám dodáva motváciu (tak schválne, skúste ich prejsť všetky). Nejedá sa o tak prvotriednu hru ako FM alebo FIFAm ale na české pomery je to vynikajúca hra.
Daemonica je neuveriteľne atmosferická adventúra, ktorej chýba lepšie spracovanie. Určite nesadne každému ale svojich priaznivcov si nájde (už si aj našla).
Dawn of Magic je asi najslabšia "diablovka", akú som kedy hral. Ako už názov hovorí, budete v nej používať hlavne mágiu. Kúziel je obrovský počet a niektoré naozaj stoja zato. Kladný verdikt bohužiaľ nemôže dostať príbeh, spracovanie, grafika a hlavne zábavnosť. Odporúčam len naozaj skalným fanúšikom "diabloviek"
Stará dobrá klasika. Táto hra má neuveriteľne návykovú hrateľnosť. Jedná sa o 2D závody v ktorých nejde vždy len o výhru. Je to predchodca hier Flatout, Crashday...
Delta Force je mizerná strieľačka. AI nepriateľov je slabá,chýba príbeh, krátka herná doba, bugy a zlé spracovanie, robia z tejto hry podpriemerný kúsok.
Kvalitná hra. Má slušnú grafiku a spracovanie. Najväčším mínusom je zo začiatku zlá ovládateľnosť ale keď sa túto hru naučíte hrať, nebudete sklamaný.
Devastation je celkom obstojná FPS. Má peknú grafiku a dobrú hraťeľnosť. Keby ju autori lepšie vyladili, mohla to byť veľmi kvalitná hra. Teraz sa jedná o ľahký nadpriemer.
Táto hra je obstojný konkurent Heroes of Might and Magic. Má skvelú atmosféru, grafiku a dobrú hrateľnosť. Aj napriek podobnosti s Heroes je veľmi originálna. Nedosahuje síce kvalitu konkurencie, ale jedná sa o kvalitnú hru.
96%DOOM
Jedna z najkvalitnejších FPS hernej histórie. Má celkom obstojný príbeh, dobrú grafiku a fantastickú hrateľnosť. Táto hra je proste LEGENDA.
Doom 2 je jedna z najväčších herných legiend sveta. Má peknú grafiku a úžasnú hrateľnosť. Oproti 1. dielu neprináša veľa nového, ale staré vylaďuje k dokonalosti. Kto túto pecku ešte nehral, nech si ju okamžite zahrá.
Pokračovanie legendárnej hernej série Doom, na ktoré sme museli čakať dlhých 10 rokov-a oplatilo sa. 3.diel prináša úžasnú grafiku, dobrú hrateľnosť, dlhú hernú dobu a neuveriteľnú atmosféru. Zápory hry sú: prehnané HW nároky, slabá fyzika a pre niektoré "indivíduá" stereotyp (hrajte to v noci, či to pre vás bude stereotyp!) Rozhosne sa jedná o kvalitné pokračovanie tejto série. Odporúčam všetkým, čo sa radi boja.
Táto hra bola pre mňa jedným z najväčších prekvapení roku. Hra je založená na princípe čierneho oka (nemecký ekvivalent Dungeons and Dragons). Hra má zaujímavý príbeh, dobrú grafiku a hrateľnosť. Najzaújimavejšie časti hry sú určite súboje a prepracovaná tvorba postavy. Keby v hre nebolo toľko bugov dal by som jej hodnotenie cez 90%..
Touto hrou sa zrodila jedna z najlepších FPS sérii. Mnohí ani nevedia, že práve táto 2D strieľačka bol 1. Duke Nukem. Hra je veľmi zábavná a pekne spracovaná ale na novšie diely nemá.
Pokračovanie legendárnej strieľačky vás konečne prenesie do 3D sveta. Hra je prekrásne spracovaná a celkom originálna. Podľa mňa sa jedná o (zatiaľ) najlepší diel série. Neskôr narodeným, odporúčam verziu Atomic Edition, ktorá zlepšuje grafiku a hrateľnosť.
Celkom kvalitná (ale na pomer série podpriemerná) hra. Pohľad "z boku" určite sadne pamätníkom, krorí si pripomenú 1. a 2. diel. Hra má peknú grafiku a dobrú hrateľnosť.
Dungeon Keeper je jedna z najoriginálnejších hier. Budujete dungeon (podzemné mesto) v ktorom bojujete proti dobru. V boji vám budú pomáhať rôzne obludy a stvorenci zla. Áno, úhádli ste. V tejto hre ste práve vy, tí zlí. Ale zistíte, že slogan hry-"Je dobré byť zlý" je pravdivý a užijete si kopu srandy.
El Matador je podpriemerná kópia legendárneho Max Payna. Má kvalitný príbeh, peknú hrateľmosť, dobrú rozličnosť prostredia a obstojnú hrateľnosť. Percentá strhávam za krátku hernú dobu a neoriginalitu.
Empire Earth je veľmi kvalitné RTS. Prináša hru na podobnom princípe ako Civilization ale v dynamickejšom podaní. Svoju ríšu budete viesť od doby kamennej cez obdobie Rímskej ríše, stredoveku, Napoleónkych vojen, Renesanciu, svetové vojny až po ďaľnekú budúcnosť (a to som nevymenoval ani polovicu období). Je pekne spracovaná, až na slabšiu grafiku. Odporúčam všetkým RTS pozitývnym.
Konečne tu máme hru typu Civilization, ktorá nie je určená len hardcore hráčom. Hra síce neprináša oproti EU2 žiadne veľké zmeny, ale napriek tomu je lepšia a zábavnejšia. Je neskutočne rozsiahla a prepracovaná (ak chcete ovládnuť celý svet, potrvá vám to aj niekoľko mesiacov). Ďalšími kladmy hry sú pekná grafika a dobrá hrateľnosť. bohužiaľ, hra začína byť po pár dňoch stereotypná (pre niekoho). Túto hru odporúčam všetkým, ktorým sa zdalo byť Civilization príliš komplikované.
Fahrenheit (Indigo Prophecy) je určite najlepšia adventúra akú som kedy hral. Má neskutočne prepracovaný a chytlavý príbeh, ktorý jej môžu závidieť mnohé Hollywoodske trháky. Atmosféra tejto hry vás stiahne a nepustí. Výborná je aj grafika, herné možnosti a na adventúru prekvapivo-výborná znovuhrateľnosť. Kvalitne vyriešený je aj systém bonusov. Jedným z mála záporov je zlé ovládanie. Je to proste jedna z najlepších adventúr všetkých dôb (ak nie najlepšia). Túto hru odporúčam všetkým, čo ju ešte nehrali.
Fallout je post-apokalyptické RPG. Odohráva sa po veľkej Čínsko-Americkej vojne, ktorá skončila zhodením atómových bômb na Ameriku. Vskutku zaujímavý začiatok príbehu. Hra je pekne graficky spracovaná, má výbornú hrateľnosť, zábavný bojový systém, geniálne questy a excelentnú atmosféru. Vlastnosti svojej postavy môžete vypiplať do najmenších detajlov. Jednými z mála mínusov sú bugy a zlé (takmer žiadne) ozvučenie hry. Fallout je proste jedna z najlepších RPG sérii.
Pokračovanie jedného z najlepších RPG prináša ešte lepší zážitok ako 1.diel. Dvojka je graficky pekne spracovaná, zábavná, sú v nej geniálne questy,výborný bojový systém, úžasný príbeh a fantastická atmosféra. Môžete si vytvoriť postavu podľa svojho gusta (až na vzhľad, s tým veľa nenarobíte). Hra je rozsiahlejšia ako 1. diel-na rok výroby sa jedná o naozaj dlhú hru. Jednými z mála nedostatkov hry sú opäť bugy a ozvučenie. Odporúčam nielen tým, ktorých bavila 1, ale absolútne všetkým hráčom.
Dodatok k hre Fallout, alebo ak chcete Fallout 2,5. Nejedná sa o čistokrvné RPG ako v predošlých dieloch, ide hlavne o taktické súboje. Autori vyťažili z úžasného bojového systému maximum. Hra je spracovaná rovnako dobre ako predošlé 2 diely, ale chýba v nej kvalitný príbeh. Táto hra je príjemné spestrenie Falloutu a odporúčam ju všetkým, ktorí obľubovali boje v 1. a 2. diely.
Veľmi nezáživná hra. Tycoony sú zväčša ekonomické stratégie, nie bojové a tak by to aj malo zostať. Preto by sa táto hra asi ani nemala volať Tycoon. Hra má síce dobrú atmosféru ale zlú hrateľnosť množstvo bugov, zlú grafiku a celkovo sa jedná o podpriemernú hru. Neodporúčam ani najväčším fanúšikom Tycoonom.
Fantasy Wars je celkom zábavná ťahová stratégia. Neoplýva množstvom originality. Má dobrú hrateľnosť a atmosféru, zlé technické spracovanie (hlavne slabú grafiku).Je to príjemné odreágovanie ad Heroes alebo Discipless. Odporúčam fanúšikom turn-base stratégií.
Far Cry je jedna z najlepších FPS akcií, ktoré kedy vyšli. Má zaujímavý príbeh, výbornú hrateľnosť, grafiku, AI, prostredie, vyváženú obtiažnosť-proste takmer všetko. Hra je právom označovaná za 1 z najlepších strieľačiek. Odporúčam všetkým hráčom.
Fish Fillets je jedna z najťažších logických hier. Ovládate v nej 2 ryby, s ktorými sa musíte dostať z miestnosti (väčšinou). Znie to ľahko, ale jednoduché to určite nie je. Odporúčam všekým hráčom, pre ktotých nepredstavujú bežné logické hry žiadnu výzvu.
Flatout je závodná hra v ktorej najväčším plusom je deštruktývnosť a výborne zmáknutá fyzika. V hre sú naozaj zaujímavé a originálne trate a dobrá grafika. Výborným spestrením je množstvo minihier. Autori vsadili na reálnosť, bohužiaľ miestami na úkor zábavy. Flatout je určite kvalitný kúsok ale nevydrží vám dlho.
Flatout 2 je (pre mňa) najlepšia závodná hra s deštruktívnym poňatím. Má špičkovú hrateľnosť, výbornú fyziku, grafiku, zábavnosť ... V hre je rovnako ako v 1. diely množstvo minihier, ktoré hre dodávajú iskru. Hra má (bohužiaľ) aj zápory a to absenciu príbehu a pár chýb. Napriek tomu sa jedná o jedna z najzaujímavejších závodných hier. Odporúčam.
Galactic Civilization je veľmi zaujímavá a originálna turn-base stratégia. Ako názov hovorí, budete v nej ovládať jednu z civilizácií. Väšou úlohou je galaxiu ovládnuť a je len na vás ako to spravíte. Môžete si podrobiť ostatné civilizácie bojom, ovládnuť všetky obchodné cesty, skúmať nové technológie, rozšíriť svoju kultúru aj do najodľahlejších kútov galaxie a mnoho iného. Táto stratégia má neuveriteľný počet možností. Hra má bohužiaľ dosť stereotypnú kampaň. Odporúčam všetkým fanúšikom sci-fi hier.
Ghost Master je veľmi zábavná a originálny hra. Ovládate v nej duchov a vašou úlohou je strašiť ľudí. Vaši duchovia ovládajú množstvo kúziel a schopností. V misiách môžete získať nových duchov, prípadne trénovať starých. Grafika je nadpriemerná. Misie sú zábavné, len ma mrzí, že sa na niektoré miesta musíte vrátiť viackrát. Hru Ghost Master vám vrelo odporúčam.
Glory of the Roman Empire je priemerná budovateľská stratégia. Bohužiaľ, hra neprináša prakticky nič nové. Grafika je priemerná, hrateľnosť obstojná. Chýba akákoľvek motivácia túto hru hrať. Tento titul odporúčam len tým, ktorých už Caesar nebaví.
Golden Axe je veľmi vydarená "automatovka". Má peknú grafiku, výbornú hrateľnosť, vyváženú obtiažnosť-na rok 1990 veľmi kvalitná hra. Hru môžete hrať aj dvaja. Odporúčam všetkým fanúšikom starej dobrej (automatovej) éry.
Gooka 2 je kvalitná akčná adventúra s prvkami RPG. Má dobrý príbeh, obstojnú hrateľnosť, slabú grafiku a dosť chýb. Najzaujímavejšie sú rôzne logické hádanky a ťahový bojový systém. Gooka nie je žiadna Á-čková hra, ale svojich fanúšikov si nájde.
Gothic je jedna z najúspešnejších RPG sérii a "dvojka" to len dokazuje. Táto hra má fantastický systém vývoja postavy, peknú grafiku, výbornú hrateľnosť, dobré side-questy... Veľkým lákadlom hry je prepracovaný príbeh, ktorý mnohým vyrazí dych. V hre je perfekne vyvážená obtiažnosť (aj keď mnohým sa zdá táto hra ťažká). Jedným z mála mínusov je obrovské množstvo bugov. Napriek tomu neváhajte a zahrajte si túto "pecku". Odporúčam všetkými desiatimi.
Gothic je jednou z najúspešnejších RPG sérii. Trojka ma zaujala hlavne úžasným príbehom, fantastickým RPG systémom (vývoj postáv, questy...) ,veľkosťou a prepracovanosťou mapy a úžasnou grafikou. Na túto hru potrebujete naozajstný "stroj",pretože má veľké HW nároky. V hre je (ako to už býva v Gothicoch zvykom) množstvo bugov. Odporúčam vám stiahnuť si najnovší Community patch 1,74. Túto hru odporúčam všetkým RPG pozitívnym hráčom, ktorý sa neboja výzvy.
Gotcha! je (asi) jediný simulátor paintballu na trhu. Bohužiaľ, nie je tak dobrý aby dokázal konkurovať kvalitnejším FPS. Hlavným kladom je výborný nápad-prevziať slabý paintballový tým, dostať ho do prvej ligy a vyhrať ju. Autorom sa tento nápad nepodarilo spracovať dobre. Hra má slabú grafiku, priemernú hrateľnosť,zlú AI, málo máp a po čase začne byť stereotypnou. Odporúčam len pre odreágovanie. Radšej si zahrajte skutočný paintball, pri ňom sa zabavíte oveľa viac.
TO, že Grand Theft Auto je jedna z najúspešnejších herných sérii, vie asi každý. Ale málokto vie (hlavne dnešná generácia) ako vyzeral 1. diel. Hra z podpriemernou grafikou, úžasnou hrateľnosťou, dobrými nápadmi... Toto GTA (rovnako ako 2 a London 1969) hráte z ptáčej perspektívy, čo je výhoda (ak si predstavíte ako by hra vyzerala v 3D).Dnes si ho už asi nikto nezahrá. Bola to pecka ale novšie GTA sú kvalitnejšie.
Pokračovanie úspešnej hry, ktoré prináša mnoho inovácii - to je GTA 2. Hra má vylepšenú grafiku, rovnako dobrú hrateľnosť, zábavné misie. Ak sa vám páčil 1. diel, neváhajte a skúste 2.
GTA 3 bola najrevolučnejšia hra v tejto série, hlavne vďaka prechodu do 3D. Hra má peknú grafiku, výbornú hrateľnosť, dobrý príbeh a zábavnosť. Nepochopil som, prečo hlavný hrdina nepovie za celú hru ani slovo. (asi sa Rockstaru nechcelo platiť toľko dablérov). GTA 3 bola jedna z najúspešnejších hier a to z určitého dôvodu - kvôli svojej obrovskej kvalite.
Ja osobne som nepochopil, prečo túto hru vôbec vydali. Za prvé, oproti prvému dielu neobsahuje nič nové. Za druhé, pár mesiacov po tejto hre vyšla oveľa kvalitnejšia "dvojka. Proste GTA London 1969 (alebo ak chcete GTA 1,5) je najslabší diel celej série.
GTA:SA je podľa mňa najlepší diel celej série (zatiaľ). Má fantastický príbeh, úžasnú hrateľnosť, veľké množstvo možností, prepracovanú a rozsiahlu mapu, zábavnosť, dobrý dabing a ovládanie (proste takmer všetko). Zápory sú bugy a zlá grafika. Kto túto hru ešte nehral, nech to rýchlo napravý - neoľutujete.
GTA:VC je výborná hra, ktorá prináša mnoho inovácií. Napríklad vylepšenú grafiku, motorky, nové zbrane,veľa možností, lepší príbeh a misie... Jednoznačne krok vpred. Odporúčam.
Hra Hell Forces ma takmer ničím neprekvapila. Je to ruské FPS od (pre mňa) neznámych autorov. Má priemernú grafiku, hlúpy príbeh, množstvo bugov a chýb. Napriek tomu je zábavná, dlhá, má dobrú atmosféru a rozmanité prostredie. Odporúčam len veľkým fanúšikom FPS hier.
Hexen je jedna z najkomplexnejších starých hier. Je to akčná FPS hra, ale podobá sa na RPG. V Hexene je priemerná grafika, rozsiahli svet, prepracovaný herný systém a mnoho ďalšieho. Hra je vcelku komplikovaná a nie je ľahké ju hrať (napr. potiahnete pákou v 10. levely a otvoria sa dvere V 6.-chvýľu potrvá kým na to prídete. Aj napriek komplikovanosti je Hexen veľmi kvalitnou hrou
Highway Pursuit je oldschoolová závodná hra. Ide v nej o to, dostať sa s vašim autom čo najďalej. Jednoduché to nie je, pretože sa vám v tom snažia zabrániť nepriateľské autá (neskôr dokonca vrtulník). Zábavnosti hry prospievajú rôzne bonusy, ktoré môžete získať. HP vás zrejme ničím neohúri. Proste v nej ide len o prekonávanie vlastných rekordov.
Veľmi zaujímavá hra z obdobia mafie, skorumpovanosti a finančnej krízy. Zaujímavý je hlavne príbeh, grafika a spracovanie. Nepriatelia sú bohužiaľ bez mozgu a hru prejdete za pár hodín.
Napriek tomu sa jedná o nadpriemerný titul.
Chrome je priemerná FPS. Hra je spracovaná ceľmi precízne. Najväčšou zaujímavosťou sú implantáty, ktoré ovplyvňujú vlastnosti vašej postavy.
Jedno z najlepších RPG. Geniálny príbeh, úchvatné spracovanie, prekrásna grafika ... Odporúčam nielen všetkým RPG pozitývnym hráčom ale aj tým, ktorý tento žáner neobľubujú. Vďaka Bioware, vďaka za tento skvost.
Najlepšia hra na PS akú som kedy hral. V prevedení na PC vôbec nestráca svoje čaro aj keď ovládanie bez Gamepadu je dosť krkolomné. Táto superhra má jeden z najlepších príbehov aký som kedy v hre videl (niektoré filmy sa môžu len učiť). Táto hra bola jedna z najrevolučnejších. S čistým svedomým dávam takmer 100%.
Jedna z najlepších adventúr sérii. 1. a 2. diel je vrcholom tochto žánru no 3. diel je založený len na fyzike a logike a je najslabším dielom série.
Druhý diel veľmi vydarenej adventúry prináša skvelú hororovú atmosféru, hrateľnosť a príbeh. Komu sa páčil 1.diel, musí skúsiť toto pokračovanie.
Jedna z najlepších a najatmosferickejších survival adventúr čo som kedy hral (a to ich bolo). Odporúčam každému kto tieto hry obľubuje.
Po veľmi vydarených prvých dieloch nasleduje nasleduje slabá, nudná, málo hororová trojka. Čakal som niečo oveľa lepšie. Ak ste hrali prvé 2 diely, 3. radšej nehrajte, skazíte si tým mienku o celej sérii. Niekomu sa možno páči ale mne URČITE nie!
Plants vs. Zombies je hra na spôsob Tower Defence. Je ale vyladená do najmenších detailov. Je zábavná a graficky pekne spracovaná. Výhodou je množstvo bonusov, ktoré postupom času odomknete. Po dlhšom čase môže nastať stereotyp. Je až neuveriteľné že je to voľne šíriteľná hra. Odporúčam.
Entente je zábavná ale dosť odfláknutá hra z prostredia 1. svetovej vojny. Hra prináša dobrú atmosféru, grafiku a rozmanitosť. Bohužiaľ tuposť protivníkov od nej odláka väčšinu hráčov. Hra často padá. Zahrajte si radšej Blitzkrieg alebo Generals.
The Godfather je dobrá hra vytvorená podľa výborného filmu. Budujete si v nej vlastné mafiánske impérium, získavate územia, podniky,vyberáte výpalné, likvidujete nepriateľské rodiny... Dokonca sa môžete stať krstným otcom (bossom mafiánskej rodiny). Hra má zaujímavý príbeh, priemernú grafiku a fyziku (hlavne zlé ovládanie áut). Hra je síce nadpriemerná ale na konkurenčnú Mafiu nemá ani z ďaleka.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |